Een bladzuiger is een bladblazer en een zuiger in 1 apparaat. Waar een bladblazer de bladeren alleen kan wegblazen, zorgt een bladzuiger ervoor dat ze worden opgezogen in de opvangzak. Hierdoor hoef je de bladeren achteraf niet meer bij elkaar te harken om het weg te gooien. Bladzuigers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er verschillende aandrijvingen mogelijk, heeft de één een grotere opvangzak dan de andere en varieert de blaassnelheid.

Toont alle 4 resultaten

Bladzuigers benzine

Een benzine bladzuiger is de krachtigste bladzuiger. Wanneer je de bladzuiger wilt gebruiken voor een groot oppervlak, is een benzine bladzuiger de beste optie. Hiermee word je ook niet gehinderd door snoeren wat zorgt voor een grotere bewegingsvrijheid. Een elektrische bladzuiger heeft wel een snoer, maar daar tegenover staat dat deze minder geluid produceert.

Bladzuiger als bladblazer

Veel bladzuigers kunnen ook gebruikt worden als bladblazers. Dus koop je een bladzuiger, dan heb je direct een bladblazer. Twee vliegen in één klap!

Stihl bladzuigers

Voor een goede bladzuiger ga je naar Dick Norg! Wij hebben een ruim assortiment van onder andere Stihl en Jansen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alles rond Dick Norg

Tinallingerweg 3a,
9953 TA, Baflo
info@dicknorg.nl
Tel: 0595 – 422 402

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen
Smederij Dick Norg
Moi, ik ben Dick.

In onze webshop vind je allerlei smederij en tuintechniek producten. Als je hier wat meer over wilt weten kijk dan even op de pagina’s hier onder.

× WhatsApp Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday