Restauraties

Dick Norg Smederij is gespecialiseerd in restauratie en herstel van (ambachtelijk) smeedwerk. In de goed ingerichte smederij wordt oud smeedwerk weer als nieuw.

Het restauratiewerk begint met goed kijken. Dat is het belangrijkste werk bij de voorbereiding van een restauratieproject. Want ieder object is uniek: de gebruikte materialen, de constructies en de lagen die gebruikt zijn ter bescherming tegen roest vertonen door de tijd heen grote verschillen. Welk deel kan vervolgens gerepareerd worden? En wat moet opnieuw gemaakt worden? Restauratie van smeedwerk is dan ook met recht maatwerk.

Meer dan 35 jaar ervaring met restauratie smeedwerk

Dick Norg Smederij heeft veel ervaring opgedaan met uitdagende restauratieprojecten, onder meer voor Monumentenwacht, kerken en overheden. Maar ook particuliere bezitters van een monumentaal gebouw vertrouwen de restauratie vaak toe aan Dick Norg Smederij uit Baflo.

Restauratie smeedwerk van Dick Norg Smederij uitgelicht

  • “Erg blij dat het familiegrafornament weer helemaal hersteld is.”
    – Een familie uit het zuiden van het land deed naar volle tevredenheid een beroep op het vakmanschap van Dick Norg Smederij.
  • Dick Norg Smederij restaureert in heel Nederland en België smeedwerk. Bij monumentale panden vraagt dat een grondige voorbereiding.

Meer weten wat Dick Norg Smederij voor u kan betekenen op het gebied van restauratie smeedwerk?

Neem vrijblijvend contact op met Dick Norg Smederij en vraag naar de mogelijkheden. Of laat je via onze brochure of de fotogalerij inspireren door projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd.