Gietwerk van de smid

Op maat gemaakte gietijzeren palen, muurroosters en ander sierwerk van gietijzer. Dick Norg Smederij is gespecialiseerd in restauratie en herstel van gietijzeren oudheden. Zelfs al bestaat er van een oudheid alleen nog maar een foto of een tekening. Dick Norg Smederij maakt het verloren gegane object graag opnieuw voor je. Denk bijvoorbeeld aan ramen, roosters, sierkettingen, trapleuningen en andere versieringen.

Gietwerk: van vervaardigen tot plaatsen

Heeft u zelf een ijzeren ornament ontworpen? Wij vervaardigen het met plezier. Het grote pluspunt van werken met Dick Norg Smederij is dat u één aanspreekpunt heeft. Dick Norg zorgt dat het goedkomt. Dat begint al bij de tekening en de berekening van de kosten, en het loopt via het vervaardigen en schilderen door tot het plaatsen. Service zonder zorgen!

Wij kunnen uw erfgoed of monument weer compleet maken door ontbrekende delen bij te maken. Als eigenaar of opdrachtgever van monumentaal erfgoed bent u gegarandeerd van onze ervaring en expertise op het gebied van restauratie. Aantoonbaar door het Keurmerk NGK Erkende Smederij met als specialisatie Restauratie.

Gietwerk van Dick Norg Smederij uitgelicht

  • Een hekwerk is altijd maatwerk. Soms  slechts één onderdeel gietwerk een andere keer is het gehele hekwerk gegoten.
    Dick Norg is specialist in restauratie van gietwerk.

Meer weten wat Dick Norg Smederij kan betekenen op het gebied van gietwerk? 

Neem vrijblijvend contact op met Dick Norg Smederij en vraag naar de mogelijkheden. Of laat je via onze brochure of de fotogalerij inspireren door projecten die we recentelijk hebben uitgevoerd.